Cursus: Masterclass Lightroom

Cursus
Masterclass Lightroom

Wat ga je leren?

Masterclass Lightroom (Classic): 1 daagse workshop, Jan laat zien hoe je het onderste uit de kan haalt met Adobe Lightroom. Van geavanceerde bewerkingen tot een optimale workflow, heel veel komt aan bod. Je gaat ook zelf aan de slag achter de computer, en doordat de groepsgrootte beperkt is tot maximaal 10 deelnemers krijg je alle aandacht van de docent. Op deze dag zullen hoofdzakelijk de Bibliotheek, de Ontwikkelmodule en de samenwerking met Photoshop/plugins worden behandeld.

Tevens bekijken we een prachtige workflow en samenwerking met de Lightroom Cloud versie! Altijd je portfolio bij de hand en hoe wel snel een Adobe Portfolio website in de lucht brengen.
In de middag zullen we enkele foto’s ontwikkelen volgens een mooi stappenplan!

Vereist: basiskennis Lightroom, met voorkeur dat je de uitgebreide basiscursus van Digidiaal hebt gevolgd.
Na deelname aan deze cursus, houdt de service van Digidiaal niet op en heb je onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep voor Digidiaal cursisten. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden:
Maximaal 8 deelnemers. Minimaal 5 deelnemers per cursus. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een email. Incl. hand-out, lunch, koffie en thee
Docent: Jan Haitsma

Wij houden ons aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de overheid. De gezondheid van onze cursisten en docenten staat voorop. De cursus lokatie is geschikt voor de 1,5 m maatschappij en onze klassikale bijeenkomsten vinden plaats in kleine groepen. Wij mogen cursus blijven geven omdat het In-Company plaatsvindt.

Schrijf je in voor een van de cursusdata

Maart 2022

hele dag
177
137
  • 26-3
  • Deventer
  • Jan Haitsma
  • 10:00 - 16:30
Aanbieding

Begin 2023

hele dag
147
  • nnb
  • Deventer
  • Jan Haitsma
  • 10:00 - 16:30
© 2023 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos