Workshop: Fotobewerking Avondfotografie

Workshop
Fotobewerking Avondfotografie

Cursus Photoshop door Digidiaal

Wat ga je leren?

In 1 ochtend of avond leren wij u alles over Fotobewerking Avondfotografie en High Dynamic Range (HDR) Beeldbewerking. Profiteer van de korting door deze workshop te combineren met de Workshop Avondfotografie. De kortingscode krijg je tijdens de workshop Avondfotografie. Deze is € 10 waard.

In deze workshop gaan we met beeldbewerkingsprogramma’s aan de slag. We werken met Lightroom, Photoshop en Luminar AI om tot een geweldig eindresultaat te komen. Het is niet verplicht om al deze programma’s zelf te bezitten. Je hebt in ieder geval wel Lightroom of Photoshop nodig om een HDR bestand te maken. De Luminar plugin is een aangename aanvulling, maar niet perse noodzakelijk. Heb je geen HDR foto’s gemaakt dan kun je deze workshop ook prima volgen. De methode die wij jou leren kun je ook op 1 enkele foto toepassen!
Basiskennis van Adobe Photoshop en Lightroom is wel handig voor het goed kunnen volgen van deze workshop. Wij raden je aan om eventueel deze workshop te combineren met de workshop Avondfotografie omdat we in die workshop ook het fotograferen in HDR demonstreren.

Op deze dag laten we diverse methodes zien hoe je tot een geweldig eindresultaat kunt komen. Ook de combinatie met de verschillende pakketten komen aan de orde. Van heel surrealistische tot hele realistische omzettingen gaan we samen oefenen.

Na deze workshop heeft fotobewerking van een avondfoto geen geheimen meer voor jou en kun je zelf ook prachtige resultaten behalen!

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep “Digidiaal Platform”. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden:

Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum of deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop. Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Wij houden ons aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de overheid. De gezondheid van onze cursisten en docenten staat voorop. De cursus lokatie is geschikt voor de 1,5 m maatschappij en onze klassikale bijeenkomsten vinden plaats in kleine groepen. Wij mogen cursus blijven geven omdat het In-Company plaatsvindt.

Schrijf je in voor een van de workshops

Online Video

Binnenkort
37
  • Komt online video
  • Deventer
  • Jan Haitsma
  •  
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos