Workshop: Avondfotografie

Workshop
Avondfotografie

Wat ga je leren?

Wil jij graag leren hoe je ‘s avonds de mooiste foto’s van Deventer kunt maken? Dan is de Workshop Avondfotografie van Digidiaal precies wat je zoekt! Onze ervaren avond-fotograaf Jan Haitsma, neemt je mee op een nachtelijke ontdekkingsreis langs de mooiste plekjes van de stad en leert je de tips en tricks van het vak.

 

Tijdens deze workshop leer je niet alleen welke camera-instellingen je het beste kunt gebruiken om de prachtige lichteffecten van de stad vast te leggen, maar ook hoe je kunt spelen met sluitertijd, diafragma en ISO om de perfecte foto te maken. Na afloop van de workshop heb je niet alleen prachtige foto’s om mee naar huis te nemen, maar ook de kennis en het zelfvertrouwen om de volgende keer zelfstandig op pad te gaan.

 

Onze Workshop Avondfotografie is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en wordt gegeven in een gezellige en ongedwongen sfeer. Bovendien krijg je bij inschrijving een gratis handout met handige tips en informatie om later nog eens rustig na te lezen. Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke avond vol fotografieplezier!

Ook uitleg over HDR (High Dynamic Range) fotografie wordt behandeld tijdens deze workshop. Wil je ook leren hoe je je foto’s het beste kunt optimaliseren in de nabewerking? Volg dan ook de Video workshop “Fotobewerking HDR/Avondfotografie”. In deze workshop laten wij zien hoe je het maximale resultaat uit je foto’s kunt halen door middel van nabewerking in Photoshop en Lightroom, ook de combinatie met  Luminar komt aan de orde. Zowel een standaard bewerking alsmede ook een HDR bewerking komen aan de orde.

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heb je onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: 

Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum of deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop of het geld terug laten storten. Bij slechte weersverwachtingen kan workshop uiterlijk 2 uur voor aanvang telefonisch of per mail worden geannuleerd. Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Benodigdheden: 

Camera waarop je iso, diafragma en sluitertijd handmatig kunt instellen, stevig statief en indien in bezit een (draad)ontspanner en zaklampje. 

Voorbeeldfoto’s: scroll door naar beneden (denk aan eventuele laadtijd op mobiel)

Schrijf je in voor een van de workshops:

Avondfotografie

april Blauwe uurtje Editie
77
 • 26-4
 • Deventer
 • Jan Haitsma
 • 20:15 – 23:45 uur
Blauwe Uurtje

Avondfotografie

Speciale zomer editie
77
 • 7-6
 • Deventer
 • Jan Haitsma
 • 21:30 – 00:45 uur
Nog 1 plek

Avondfotografie

September
77
 • 27-9
 • Deventer
 • Jan Haitsma
 • 19:15 – 22:45 uur
Skyline Editie
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos