Privé les

Privéles

Voor specifieke les op maat

Privé les en Coaching op locatie

Wil je niet in groepsverband een opleiding of cursus volgen dan kun je ook op ons een beroep doen om privé lessen te volgen. Wij komen bij jou thuis en helpen je stap voor stap op weg. Éen van onze cursussen of jouw specifieke wensen. Vooral een privécursus Lightroom is erg populair. Is jouw fotobeheer een chaos op de computer? Wij helpen je om alles weer gestructureerd te krijgen. Ik ben ook specialist in Photoshop, Luminar en op het gebied van (Smartphone)-Fotografie.

Het voordeel van 1 op 1 cursus geven is dat het helemaal op jouw behoeften kan worden afgestemd en in jouw tempo gevolgd kan worden.  Wil je de reiskosten tevens besparen dan mag je ook naar Deventer komen voor een privéles.

Docent: Jan Haitsma
1 sessie:  € 77 per uur, excl. reistijd-kosten à 0,52 cent per km

Coaching Traject: 4 sessies van 2,5 uur:  In totaal 10 uur voor € 697, excl. reistijd-kosten à 0,52 cent per km

Kijk eens naar onderstaande korte video recensie door Gerbert Voortman, fotograaf uit Rijssen.

Hulp op Afstand

Via Google Meet of telefonisch kan ik jou op afstand helpen met een specifiek probleem m.b.t. Beeldbewerking en/of Fotografie. Ook extra uitleg over een bepaald onderwerp kunnen we op deze manier bespreken en oplossen voor jou. 

Boek mij voor een half uur à € 47 of 1 heel uur voor € 77. Stuur ons een mail via Contact, plan een datum in, en geef kort aan waarover de sessie gaat en boek hieronder jouw afspraak.

Hulp op Afstand

half uur
47
  • Spreek een datum af
  • Vanuit huis
  • Jan Haitsma
  • 0,50 uur
Populair

Hulp op Afstand

1 uur
77
  • Spreek een datum af
  • Vanuit huis
  • Jan Haitsma
  • 1 uur
fotografie workshop Personeelsvereniging door Digidiaal

Personeelsvereniging?

Wil je voor uw leden een leuke en inspirerende cursus of workshop in (smartphone)-Fotografie of beeldbewerking organiseren?

Digidiaal heeft speciaal voor de personeelsvereniging leuke cursussen en workshops ontwikkeld op het gebied van  (Smartphone)-Fotografie en Beeldbewerking. Digidiaal komt bij je op locatie en de cursustijden zijn in onderling overleg af te spreken.

Meest recente workshops gegeven bij personeelsverenigingen van zorginstelling Zozijn, Akzo Nobel Deventer, Gemeente Voorst en Fluor Nederland (Haarlem/Hoofddorp).

Fotografie cursus voor personeelsverenigingen

Bedrijven & Overheid

Wil je ook uw (communicatie)- medewerkers betere foto’s laten maken en effectiever laten werken met Photoshop, Lightroom of Luminar?

Je bespaart in het vervolg de kosten van uitbesteding en kunt direct zelf resultaten leveren. Digidiaal komt bij jou op locatie met een op maat training in Photoshop, Lightroom, Luminar of Fotografie. Geen standaard cursus zoals zoveel in het land wordt aangeboden, maar een op-maat cursus, speciaal afgestemd op jouw behoeften. Op jouw vertrouwde werkplek, met jouw computers. Direct praktijk opdrachten uitvoeren achter de computer met een docent van Digidiaal die je door de oefeningen heen loodst.

Je ontvangt op de trainingsdagen tevens eigen geschreven cursusmateriaal met oefenfoto’s. Dit cursusmateriaal is gebaseerd op vele jaren ervaring van de docenten en zeer praktijkgericht. Door de enthousiaste en duidelijke uitleg van de docenten ben je snel thuis in de wereld van beeldbewerking, foto beheer en –optimalisatie en fotografie.

Cursusduur en tarief in overleg.

© 2023 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos