Over ons

“Onze missie is om de cursisten/deelnemers een prettige en leerzame leeromgeving te bieden en dat ze met de opgedane praktische kennis zelf het geleerde goed in praktijk kunnen brengen.”

Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking werkt met een professioneel team van docenten en fotografen en staat voor het enthousiast doorgeven van kennis over digitale fotografie en beeldbewerking. Onze cursussen zijn uniek te noemen, persoonlijke begeleiding via Internet, cursusavonden van 2,5 a 3 uur. Wij zijn praktijk- en resultaat gericht!

Digidiaal geeft cursussen in digitale fotografie en fotobewerking. Voor beginners en gevorderden. Wij verzorgen cursussen en workshops in Photoshop CC, Adobe Photoshop Lightroom, Luminar, Fotobeheer en Fotografie.

Digidiaal laat u kiezen uit verschillende opleidingsmodules, van beginner tot gevorderde. Op maat gemaakt, speciaal voor u. Ook bij u op locatie, cursus eventueel afgestemd op uw behoeften. Uniek is de 1:1 training bij u thuis. Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u een fotograaf inhuren? Ook dat kan via Digidiaal. Wij hebben fotografen die gespecialiseerd zijn in diverse onderdelen van fotografie oa. portret, familie, event, profielfoto, zwangerschap, bruiloft, interieur en exterieur fotografie.

Docenten van Digidiaal

Jan Haitsma

Oprichter en Eigenaar, Beeldbewerking, Basis Fotografie, div. workshops

Seher Melikoglu

Basiscursus Fotografie, Avondfotografie, Portret voor beginners ea

Arno de Bruijn

Bruidsfotografie, Flitsworkshop Toveren met Licht

Brendan de Clercq

Masterclass portret- en fashionfotografie, Masterclass 2.0 Modelfotografie

Hans van de Vlekkert

Fotoworkshop Rietsnijden

Frank Peters

Interieur Fotografie

Gerald Peterson

Beeldtaal, Straatfotografie

Ernst Kremers

Natuur-Landschap en Macro Fotografie

Betty van Engelen

Fotoworkshop Anders Kijken

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos