Workshop: Photoshop

Workshop
Photoshop

Workshop Photoshop Creatief door Digidiaal

Wat ga je leren?

Workshop Photoshop – Opfris en Update Workshop Photoshop
In 1 dagdeel uw kennis van Photoshop opfrissen.
Workshop Photoshop Creatief – Leer super coole features om je foto te laten sprankelen.
Workshop Portret Retouche: In deze workshop leren wij je de workflow om goed een portret te retoucheren en is inclusief een Macro om snel je portret te optimaliseren. Naast de standaard optimalisatie leer je een aantal technieken om iets speciaals van je portret te maken.

Deze workshop is geschikt voor (oud) cursisten van Digidiaal die de basis- of vervolgcursus Photoshop hebben gevolgd of voor fotografen die reeds voldoende kennis hebben van dit software pakket. In 1 dagdeel krijg je de nieuwste features van Photoshop gepresenteerd, worden al uw vragen beantwoord op het gebied van beeldbewerking in Photoshop.

Heb je een aantal jaren geleden de cursus gevolgd en wil je weer helemaal up-to-date zijn met Photoshop? Dan is dit de workshop die je niet mag missen.

In 1 dagdeel weer helemaal bij!  Eigen laptop meenemen tijdens de les is mogelijk zodat je gelijk de oefeningen mee kunt doen, maar is niet verplicht.

Daarnaast organiseren wij ook een Photoshop Creatief workshop, hierin komen allerlei supergave en creatieve Photoshop technieken aan de orde. De onderwerpen verschillen per keer, houd daarvoor onze nieuwsbrief en Facebook pagina in de gaten. 

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: 

Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een mail. Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden

Schrijf je in voor een van de workshops

Photoshop Creatief

April
77
  • 8-4
  • Deventer
  • Jan Haitsma
  • 19:15 – 22.00 uur

Photoshop Update

Mei
77
  • 21-5
  • Deventer
  • Jan Haitsma
  • 19:15 – 22:00
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos