Workshop: Bruidsfotografie

Workshop
Bruidsfotografie

Wat ga je leren?

De Workshop Bruidsfotografie, voor wie? Je bent (amateur) fotograaf en wilt kennis maken met bruidsfotografie of je bent gevraagd om binnenkort een bruiloft te fotograferen? In deze eendaagse workshop nemen we je mee in deze uitdagende specialisatie, gaan we praktisch aan het werk en leer je speciale technieken van de bruidsfotografie.

In de ochtend wordt de workflow, theorie en veel praktische tips & tricks behandeld.

Na de lunch wordt de bruid door een Make-up Artist & Hairstylist omgetoverd tot een prachtige bruid. Van dit proces leren de cursisten mooie en spontane sfeerfoto’s maken.

De theorie van de ochtend gaan we ’s middag in praktijk brengen in de vorm van een aantal opdrachten in de prachtige binnenstad van Deventer of op een andere prachtige locatie. Hierbij gaan we een ‘echt’ bruidspaar fotograferen en de gemaakte foto’s mag je gebruiken voor je eigen portfolio. De technieken die je bij deze opdrachten leert kun je later meteen in de praktijk toepassen. Gedurende de dag is er voldoende ruimte voor het stellen van specifieke vragen.

Een bloemist verzorgt het bruidsboeket voor deze workshop!

Workshop is inclusief:

Koffie/thee en lunch
een hand-out met de praktijkopdrachten
Nadien korte bespreking van de gemaakte foto’s tijdens de workshop in een besloten Facebookpagina
De Workshop Bruidsfotografie wordt gegeven door Arno de Bruijn, professioneel bruidsfotograaf, trainer en Internationale Award winnaar die al meer dan 10 jaar actief is in het vak en alle ins en outs als geen ander kent.

Voorwaarden: je bent bekend met fotografie en bent in het bezit van een spiegelreflex- of systeemcamera.
Minimaal 5, maximaal 10 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum of deelnemer krijgt cursusgeld terug gestort. Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep van Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Schrijf je in voor een van de workshops

Maart 2024

Hele dag
277
  • 24-3
  • Deventer
  • Arno de Bruijn
  • 9:30 - 16:30

Najaar 2024

Zondag
277
  • nnb
  • Deventer
  • Arno de Bruijn
  • 9:30 - 16:30
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos