Workshop: Anders Kijken

Workshop
Anders Kijken: intuïtieve fotografie

workshop anders kijken

Wat ga je leren?

Vind je het leuk om te fotograferen? Ben je nieuwsgierig? Sta je open voor een andere manier van kijken? Kun je wel wat meer innerlijke rust gebruiken, maar gaat een meditatiecursus te ver voor je? Dan is deze workshopreeks wat voor jou! Intuïtieve Fotografie, ook wel Contemplatieve fotografie genoemd, wordt ook wel “meditatie in actie” genoemd.

Bij de contemplatieve fotografie gaat het vooral om het op één lijn brengen van ons oog, geest en hart, zodat we weer de rijkdom en schoonheid van de alledaagse dingen om ons heen kunnen ontdekken en zien. Stapsgewijs gaan we deze manier van fotograferen oefenen in deze workshopreeks. Er wordt tijd ingeruimd om lekker buiten te gaan oefenen met de camera. 

De technische aspecten van fotografie hoef je niet te beheersen. Indien nodig wordt er kort stilgestaan bij technische aspecten, maar de bijeenkomsten draaien vooral om het “Anders kijken”. Je hoeft ook geen duur fototoestel te hebben, zelfs een goede telefoon of iPad volstaat. Wel is enige vaardigheid in het op de computer zetten van je foto’s noodzakelijk, om de gemaakte foto’s te kunnen selecteren voor de nabesprekingen. 

 

De 3 fotografie workshop dagen vinden ca. 1x per 2 of 3 weken plaats, soms aaneengesloten, in Zutphen in de torenkamer van Stichting Lokaal bij “Geweldig!”, Geweldigershoek 39, van 9.30 tot 17 uur. De locatie ligt dicht bij het station. Deelnameprijs is inclusief lunch, koffie en thee.

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: 

Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een mail. Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Schrijf je in voor een van de workshops

Anders Kijken

3 hele dagen
325
  • Data nnb
  • Zutphen
  • Betty van Engelen
  • 9:30 – 17.00 uur
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos