• 39,95 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  33

  Hoe maak je een hoog dynamisch bereik foto? In de nieuwe Online video training laat ik het exact zien. HDR Fotobewerking met Photoshop, Lightroom en Luminar NEO HDR. In deze video cursus van 3 uur en 41 minuten leer ik jou mijn complete workflow hoe je de mooiste Avondfotografie foto’s maakt en bewerkt. Deze voorbeelden in deze cursus zijn hoofdzakelijk gericht op Avondfotografie, maar alle technieken kun je ook op andere foto’s toepassen.

  39,95 (incl. BTW)
 • 77 (incl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  36

  Lightroom Basiscursus Intro, Instellingen en Fotobeheer. Deze online videos zijn alleen toegankelijk voor cursisten die de klassikale cursus Lightroom volgen in Deventer.

  77 (incl. BTW)
 • 37 (incl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  50

  Welkom bij de Basiscursus Photoshop door Jan Haitsma van Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking. Deze video cursus is alleen toegankelijk wanneer je de klassikale Photoshop cursus volgt. Deze is dus niet separaat aan te schaffen.

  37 (incl. BTW)
 • 39,95 (incl. BTW)
  5( 8 Reviews )
  107

  Maak kennis met LUMINAR AI ! Zeer uitgebreide online video training Luminar AI Foto-bewerking voor Beginners en Gevorderden! 28 video’s Stap-voor-stap leer ik jou hoe je het beste uit je foto’s haalt. En je ontvangt er tevens een eigen geschreven uitgebreide Nederlandstalige handleiding bij.

  39,95 (incl. BTW)
 • 29,95 (incl. BTW)
  5( 12 Reviews )
  71

  Maak kennis met LUMINAR 4! Zeer uitgebreide online video training Luminar Beeldbewerking voor Beginners en Gevorderden!

  29,95 (incl. BTW)