Workshop: Interieur Fotografie

Workshop
Interieur Fotografie 1 op 1

Workshop interieurfotografie door Frank Peters bij Digidiaal, digidiaal.nl

Wat ga je leren?

Welkom bij mijn workshop interieur fotografie, waar ik als ervaren en enthousiaste beroepsfotograaf jou uitnodig voor een boeiende ontdekkingstocht in de kunst en techniek van het vastleggen van binnenruimtes. Of je nu een aspirant-fotograaf bent die jouw vaardigheden wil verfijnen of een gepassioneerde hobbyist die jouw liefde voor interieur en fotografie wil verdiepen, deze workshop belooft een waardevolle ervaring te bieden.

We starten de workshop met een introductie, waarin we de essentiële basisprincipes van interieur fotografie behandelen. Onderwerpen als het begrijpen van natuurlijk en kunstmatig licht, het kiezen van het juiste materiaal, kiezen van de optimale hoeken en het werken met diverse brandpuntsafstanden worden uitvoerig besproken. Deze fundamenten dienen als stevige basis voor het beheersen van technische aspecten, waaronder belichting, scherpstelling en witbalans.

Mijn doel is om mijn uitgebreide kennis en inzichten over het vastleggen van de sfeer, compositie en details binnen verschillende interieurs te delen. Jullie als deelnemer verwerven niet alleen vaardigheden in het beheersen van technische aspecten, diverse problemen op te lossen maar leren ook hoe je met jullie foto’s een verhaal kunnen vertellen. Het gaat niet slechts om het vastleggen van interieur beelden, maar om het overbrengen van emoties.

Ik raad je aan om jouw eigen camera & statief mee te brengen, zodat we direct hands-on oefeningen kunnen integreren om de besproken concepten in de praktijk te brengen. Dit creëert een actieve leeromgeving waarin je jouw vaardigheden direct kunt verbeteren.

Naast de technische aspecten leggen we de nadruk op het ontwikkelen van een creatief oog voor interieur compositie. Ik moedig je aan om te experimenteren met verschillende composities en zo jouw eigen unieke stijl te ontdekken binnen het fascinerende veld van interieur fotografie.

In deze workshop streven we ernaar niet alleen praktische vaardigheden over te dragen, maar ook om een inspirerende omgeving te creëren waarin jij wordt aangemoedigd om te leren, te experimenteren en je eigen artistieke visie op interieurs te ontwikkelen. Het is een geweldige kans om samen te groeien en de diepte van interieur fotografie te verkennen. Ik kijk er naar uit je daar te zien.

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep “Digidiaal Platform”. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: 

Maximaal 2 deelnemers per workshop. Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. 

Zie voorbeeld foto’s onderaan deze pagina.

Schrijf je in voor een 1 op 1 workshop

2024

Hele dag
349
  • In onderling overleg
  • Regio Deventer
  • Frank Peters
  • 9:30 – 16:30 uur
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos