Workshop: Masterclass 2.0 Fashion- en portretfotografie

Workshop
Masterclass 2.0  Portret-en Fashion Fotografie

Wat ga je leren?

NIEUW! Masterclass 2.0 Portret-en Fashionfotografie door Brendan de Clercq.  12 UUR WORKSHOP OP TOPLOCATIE!
Brendan de Clercq is een fotograaf van wereldfaam en is tevens Sony Ambassadeur. Daarnaast is hij ook één van de twintig gecertificeerde Profoto Trainers in de wereld. Brendan heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de fashion- en modelfotografie en heeft grote namen in de wereld van fashion en media op indringende wijze mogen vastleggen. Brendan is op TV geweest als (gast)jurylid bij ‘Het perfecte plaatje’ en RTL Live op RTL4! Jij kunt nu profiteren van zijn kennis en begeleiding tijdens zijn Masterclass bij DIGDIAAL in Deventer!

Aan deze workshop kun je meedoen als je ook deel I hebt gevolgd. We gaan niet fotograferen in een studio omgeving maar op locatie. Dat kan zowel binnen of buiten zijn. Met gemengd licht. Daglicht, LED licht, kaarslicht of flitslicht. 
De Masterclass start om 9.30 uur en eindigt om 22 uur! Lunch en diner zijn inbegrepen. 

Het dagprogramma start om 9.30 uur en we eindigen om 22.00 uur. De Masterclass is inclusief koffie/thee/fris/versnaperingen, lunch en diner! We gaan aan de slag met Moodboards, Diverse Lichtopstellingen op Locatie, dus geen standaard studio setting. Er zijn meerdere modellen aanwezig en ook Visagie. Je leert de complete workflow van een portret/model shoot op locatie. Alles wat daarbij komt kijken, voorbereiding, test shooten en het omgaan met de modellen/ aansturen. Ook fotobespreking en foto bewerking komt aan de orde. Dus eigen laptop meenemen is handig. 

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: 

Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum, deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop of het geld terug laten storten.

Benodigdheden: 

Camera waarop je iso, diafragma en sluitertijd handmatig kunt instellen. En bekend met het gebruik hiervan.

Schrijf je in voor een van de workshops

Oktober

hele dag
333
  • 4-10
  • Chicago Club - Deventer
  • Brendan de Clercq
  • 9:30 - 22:00 uur
VOL
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos