Workshop: Lightroom

Workshop

Cursus Lightroom door Digidiaal

Wat ga je leren?

Workshop Lightroom – Opfris en Update Workshop Lightroom
In 1 dagdeel uw kennis van Lightroom opfrissen.

Deze workshop is geschikt voor (oud) cursisten van Digidiaal die de basiscursus Lightroom hebben gevolgd of voor fotografen die reeds voldoende kennis hebben van dit software pakket. In 1 dagdeel krijg je de nieuwste features van Lightroom gepresenteerd, worden al uw vragen beantwoord op het gebied van fotobeheer – en optimalisatie in Lightroom.

Heb je een aantal jaren geleden de cursus gevolgd en wil je weer helemaal up-to-date zijn met Lightroom? Dan is dit de workshop die je niet mag missen.

Of zit je met een aantal prangende vragen, deze worden allemaal behandeld in deze workshop. En nog mooier, je mag alvast jouw vragen van tevoren indienen, de meeste vragen zullen tijdens de les beantwoord worden, andere vragen via onze Facebook groep van Lightroom cursisten.

In 1 dagdeel weer helemaal bij! En dat voor een wel heel speciale prijs: Voor oud-cursisten slechts 57 euro incl. btw! Eigen laptop meenemen tijdens de les is mogelijk zodat je gelijk de oefeningen mee kunt doen, maar is niet verplicht.

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: 

Minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een mail. Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Schrijf je in voor een van de workshops

Lightroom workshop

Avond
57
  • 1-2
  • Deventer
  • Jan Haitsma
  • 19:30 – 22:00 uur
Gecanceld

Lightroom workshop

Avond
57
  • 20-12
  • Deventer
  • Jan Haitsma
  • 19:30 – 22:00 uur
© 2021 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos