Workshop: Lightroom

Workshop
Lightroom

Cursus Lightroom door Digidiaal

Wat ga je leren en krijg je allemaal?

Workshop Lightroom – Opfris en Update Workshop Lightroom
In 1 dagdeel uw kennis van Lightroom opfrissen en de nieuwste features leren toepassen. 15 MEI THEMA COLORGRADING

Ik leer jou alle mogelijke manieren om Colorgrading toe te passen met Lightroom!

Color grading is heel populair, het geeft jouw foto net even een ander tintje. Er zijn veel manieren om dit te doen in Lightroom, ik laat ze allemaal zien. En ook hoe je hiervan mooie Presets kunt maken. Dus Leren – Maken – En met 1 druk op de knop het effect toepassen. 

Deze workshop is geschikt voor (oud) cursisten van Digidiaal die de basiscursus Lightroom hebben gevolgd of voor fotografen die reeds voldoende kennis hebben van dit software pakket. In 1 dagdeel krijg je de nieuwste features van Lightroom gepresenteerd, worden al jouw vragen beantwoord op het gebied van fotobeheer – en optimalisatie in Lightroom Classic.

Heb je een aantal jaren geleden de cursus gevolgd en wil je weer helemaal up-to-date zijn met Lightroom? Dan is dit de workshop die je niet mag missen.

Of zit je met een aantal prangende vragen, deze worden allemaal behandeld in deze workshop. En nog mooier, je mag alvast jouw vragen van tevoren indienen, de meeste vragen zullen tijdens de les beantwoord worden, andere vragen via onze Facebook groep van Lightroom cursisten.

In 1 dagdeel weer helemaal bij!  Eigen laptop meenemen tijdens de les is mogelijk zodat je gelijk de oefeningen mee kunt doen, maar is niet verplicht.
Daarnaast ontvang je tevens een PDF met de nieuwe features zodat je de oefeningen gelijk mee kunt doen tijdens de les. 

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: 

Laatste Lightroom Classic versie geïnstalleerd op jouw computer. Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een mail. Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Schrijf je in voor een van de workshops

Lightroom workshop

Mei 2024 - COLORGRADING
77
  • 15-5
  • Deventer
  • Jan Haitsma
  • 19:30 – 22:00 uur

Lightroom workshop

Najaar
77
  • nnb
  • Deventer
  • Jan Haitsma
  • 19:15 – 22:00 uur
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos