Workshop: Masterclass Fashion- en portretfotografie

Workshop
Masterclass Portret-en Fashion Fotografie

Masterclass Portret-en Fashion Fotografie door Digidiaal

Wat ga je leren?

Masterclass Portret-en Fashionfotografie door Brendan de Clercq.
Brendan de Clercq is een fotograaf van wereldfaam en is tevens Sony Ambassadeur. Daarnaast is hij ook één van de twintig gecertificeerde Profoto Trainers in de wereld. Brendan heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de fashion- en modelfotografie en heeft grote namen in de wereld van fashion en media op indringende wijze mogen vastleggen. Brendan is op TV geweest als (gast)jurylid bij ‘Het perfecte plaatje’ en RTL Live op RTL4! Jij kunt nu profiteren van zijn kennis en begeleiding tijdens zijn Masterclass bij DIGDIAAL in Deventer!

Zijn kennis van licht en flitstechnieken zijn fenomenaal en vormen de basis van Brendan’s creatieve gedachte. Recent heeft hij de cover-foto van Focus magazine geschoten met een uitgebreide ‘Behind the scenes’ blik. Brendan deelt graag zijn kennis en expertise via workshops en masterclasses waarin hij vele fotografen wereldwijd op zijn eigen fanatieke en enthousiaste manier weet te inspireren die zichzelf willen verbeteren op het gebied van fotografie- en lightshaping gebied met Profoto.

Het werk van Brendan kenmerkt zich door krachtige beelden met emotionele expressie in een duidelijk herkenbare eigen stijl.

Onder begeleiding van Brendan ga je in een kleine groep aan de slag om jouw fashion- en portretfotografie naar een hoger niveau te tillen.

Het dagprogramma bestaat naast een kort theoriedeel ook uit een flink deel praktijk. Natuurlijk wordt de lunch geheel verzorgd! Er zal een model aanwezig zijn om het praktijkdeel vorm te geven en om de theorie direct toe te kunnen passen. Na afloop worden de gemaakte foto’s besproken en kun je al je nog niet gestelde vragen stellen om met een flinke dosis kennis thuis verder te kunnen werken aan je fotografie!

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: 

Minimaal 7 en maximaal 10 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum, deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop of het geld terug laten storten.

Benodigdheden: 

Camera waarop je iso, diafragma en sluitertijd handmatig kunt instellen. En bekend met het gebruik hiervan.

Schrijf je in voor een van de workshops

September

hele dag
197
  • 22-9
  • Deventer
  • Brendan de Clercq
  • 10:00 - 16:30 uur

November

hele dag
197
  • 17-11
  • Deventer
  • Brendan de Clercq
  • 10:00 - 16:30 uur
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos