Home

Leer alles over
Fotografie Beeldbewerking

Kwaliteit workshops en cursussen in fotografie en beeldbewerking, voor zowel beginners als gevorderden.

Kwaliteit

Veelzijdig

17+ jaar ervaring

Topinstructeurs

Leer op jouw manier

Workshops

Digidiaal biedt een ruime keuze aan workshops voor zowel de beginnende als ervaren fotograaf. 

De onderwerpen lopen uiteen van beeldbewerking tot portretfotografie en van avondfotografie tot Toveren met licht.  

Cursussen

Digidiaal geeft diverse uitgebreide basis- en vervolgcursussen op het gebied van fotografie en beeldbewerking. De Basiscursus Digitale Fotografie, Photoshop, Adobe Lightroom en Luminar zijn daarvan erg populair. 

Privéles en Coaching

Digidiaal geeft zowel privéles, les op maat en hulp op afstand, speciaal aangepast aan jouw behoefte. Ook voor een leuke workshop voor personeelsverenigingen en trainingen aan bedrijven en overheidsinstellingen kun je bij ons terecht. 

 

(Cursus)boeken

Onze actuele Photoshop en Lightroom cursusboeken kun je als oud-cursist nabestellen. Je blijft dan altijd up-to-date met de laatste features!

Plus meer interessante fotografie boeken nu te koop.

Verzendkosten inbegrepen.

Waarom leren bij digidiaal?

Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking werkt met een professioneel team van docenten en fotografen en staat voor het enthousiast doorgeven van kennis over digitale fotografie en beeldbewerking. Onze cursussen zijn uniek te noemen, persoonlijke begeleiding via Internet, cursusavonden van 2,5 a 3 uur. Wij zijn praktijk- en resultaat gericht!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Krijg les van ervaren docenten

Dit vinden cursisten van ons

“Mijn ervaring is dat Digidiaal een professionele organisatie is. Elke zichzelf respecterende (beginnende) fotograaf kan hier een schat aan kennis opdoen. Dit jaar (2017) ga ik een aantal workshops bij ze doen alsmede de vervolgcursus Photoshop. Seher en Jan,….ga zo door.”
Hans
“Mijn eerste kennismaking met Digidiaal was een workshop avondfotografie. Vriendelijk begeleid met een duidelijke uitleg, van zowel Seher als Jan. Ik heb die avond veel geleerd en genoten!”
Erna
“Basiscursus fotografie gedaan en nu weet ik eindelijk hoe ik in een paar stappen mooie foto’s kan maken in een paar lessen. Alles goed uitgelegd door Jan en Seher en een leuke informatieve leerzame praktijkdag gehad . Ik ga zeker nog 1 van de andere cursussen volgen”
Ellen
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos