Nieuwe Fotobewerkings Cursus En Meer

Jan Haitsma
  | 
16 maart 2024

Nieuwe Lightroom Vervolg Cursus

Op 11 april 2024 as starten we met een nieuwe cursus Lightroom van 4 avonden! In plaats van de Masterclass lightroom in 1 dag wordt de lesstof nu verspreid over 4 avonden, en dus ook meer content en meer verspreid. In 1 dag krijg je wel heel veel op je bordje, daarom deze nieuwe opzet. Hierdoor kunnen we dieper ingaan op geavanceerdere fotobewerkingen.
Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan een workflow in combinatie met Lightroom Cloud en Mobiel. En niet te vergeten Adobe Portfolio. Je eigen website maken met jouw foto’s! Alles wordt stap – voor – stap uitgelegd, en je kunt het zelf meedoen tijdens de les. Hoe mooi is dat?
Het zijn dus 4 donderdagavonden, jouw investering is slechts € 212
Wat ga je leren?
Fotobeheer: Wat doe je als je (externe) harde schijf vol is?
Hoe zet ik alles om naar een nieuwe computer?
Hoe gebruik ik Tethered Shooting? (demo tijdens de les)
Waarom we toch de Lightroom Cloud versie gebruiken
Foto’s op Instagram zetten
Foto’s delen met derden met gebruik van LightroomWorkflow om je foto’s te delen met je klanten
Hoe gebruik ik Lightroom om om je foto’s te plaatsen op jouw Adobe Portfolio website?
Hoe maak je snel je eigen Adobe Portfolio website?
Gebruik van Presets en de uitwisseling met Photoshop
Het werken met Presets en Profielen
Diverse gevorderde bewerkingstechnieken
Maskers, Colorgrading en meer

Photoshop Creatief Workshop 8 april

Maandagavond 8 april leer ik jou super coole Photoshop tips & tricks, hoofdzakelijk creatieve photoshop manipulaties en duiken we in de diverse AI mogelijkheden van Photoshop. Ook gebruiken we hierbij Adobe Firefly om de meest waanzinnige beelden te maken.

Wat komt zoal aan de orde tijdens de workshop?

  • Adobe Firefly
  • Generatief vullen in Photoshop goed gebruiken
  • Overvloeien via Laagstijlen
  • Dramatische lichteffecten
  • Holllywood Highlight Effect
  • Color grading
  • Creatief Mosaic Design
  • Meerdere Kaders vormen 1 geheel
  • Creatief met vormen

Tijdens Bruidsfotografie workshop 1 extra BONUS uur Flitstechniek van Arno de Bruijn

Als extra Bonus geeft Arno de Bruijn tijdens de workshop Bruidsfotografie op zondag 24 maart in Deventer een uur extra een inkijkje in zijn creatieve Flits kunsten. Gewoon buiten in de open lucht maakt hij op een zeer creatieve manier waanzinnige flitsfoto’s. En als je meedoet aan de Bruidsfotografie workshop dan krijg je dit als extra!

Meer info en inschrijven over deze workshop vind je op de website

1 op 1 prive training bij jou thuis of in Deventer

Steeds meer mensen maken gebruik van mijn 1 op 1 training. Wil jij heel gericht kennis opdoen of vragen / problemen opgelost hebben? Maak dan gebruik van deze service. Mogelijkheid is om dit ook Online te doen, maar ook aan huis is geen probleem.
Zie je even door de bomen het bos niet meer met al die foto’s op je harde schijf of werkt Lightroom niet lekker meer, is het een complete chaos geworden met al die foto’s? Ik help je uit de brand.

Voor meer info klik op deze link.

Smartphone fotografie als personeelsuitje

De afgelopen periode heb ik veel workshops Smartphone Fotografie gegeven voor bedrijven of verenigingen. Erg leuk om te doen. Een ontspannen middag of avond en lekker aan de slag met de camera op je telefoon? Al spelenderwijs betere foto’s leren maken en ook nog eens op je telefoon bewerken? Ja dat gaan we je allemaal leren. Ook leuke creatieve oefeningen. Informeer naar de mogelijkheden en vraag een offerte op maat.

HAPPY LEARNING BIJ DIGIDIAAL!

Artikel uit de categorie:
Nieuwsbrief

0 Reacties op "Nieuwe Fotobewerkings Cursus En Meer"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos