Workshop: The Art of Light

Masterclass - Workshop
The Art of Light

Wat ga je leren?

Masterclass-Workshop “The Art Of Light”

Wil je ook veel meer uit je flitsers en andere lichtbronnen halen? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken? Dat kan met deze super gave “The Art of Light” flitsworkshop! Arno leert je om met simpele speedlights super gave portretten te maken.

Topfotograaf Arno de Bruijn is als portret- en trouwfotograaf wereldberoemd vanwege zijn fenomenale gebruik van licht, maar is ook dé specialist op het gebied van creatieve technieken. Zijn bijnaam is dan ook “wizard of Light” en is Brand Ambasador voor Sony, Profoto, MagMod, DedoLight en nog een aantal andere mooie fotografie merken. Ook heeft hij masterclasses en workshops gegeven op de WPPI (USA), Lowland Photo Festival (Antwerpen), MagMod Live (USA) en op de Professional Imaging (Nijkerk).

Het werk van Arno kenmerkt zich door de mooie contrasten en de perfecte combinatie van licht, creativiteit ongeacht de locatie. Arno kan een saaie locatie omtoveren tot een kunstwerk en is daarom ook bij RTL4 en onlangs bij SBS6 op TV geweest met een programma waar ze zijn mooie werk als creatieve trouwfotograaf hebben laten zien. Ook is het werk van Arno regelmatig te bewonderen in internationale nieuwsmedia, fotografie en bruids magazines waaronder o.a. de Telegraaf, Vogue, Photography Magazine en zelfs de cover van Focus Magazine. Arno is altijd op zoek naar unieke, vernieuwende en creatieve beelden en tovert met één of twee lichtbronnen de meest waanzinnige foto’s tevoorschijn…

In deze zeer leerzame, maar ook inspirerende workshop/masterclass leert Arno je alle technieken die nodig zijn om met simpele speedlights je creativiteit en gebruik van licht naar een hoger niveau te tillen. Onder begeleiding ga jezelf in een kleine groep aan de slag met een model om fotografie en lichtkunst naar een hoger niveau te tillen.

Het dagprogramma bestaat naast een zeer kort theoriedeel ook uit een flink deel opbouwende praktijk. Er zal een model aanwezig zijn tijdens de vele praktijk shoots en je hoeft alleen je camera mee te brengen. Arno neemt genoeg demo materiaal van Profoto en MagMod mee wat je tijdens de praktijk mag gebruiken. Na deze workshop vertrek jij met een koffer vol met inspiratie en kennis zodat je thuis je fotografie met de geleerde technieken weer verder kunt uitbouwen.

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.


Workshop is incl. lunch, koffie/thee/frisdrank/versnaperingen
Docent: Arno de Bruijn

Schrijf je in voor een van de workshops

Oktober 2024

Zondag
197
  • 20 oktober 2024
  • Deventer
  • Arno de Bruijn
  • 10:00 - 17:30
Nieuw
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos