Make a Wish Fotografie middag met Joost

Jan Haitsma
  | 
15 maart 2022

Zaterdag 12 maart 2022, deze memorabele dag zal ik niet snel vergeten. Want enkele maanden geleden werd ik door Stichting “Make a Wish” gevraagd of ik voor Joost een mooie middag kan verzorgen met Fotografie. En natuurlijk zei ik gelijk JA.

Dit had ik nooit eerder gedaan, en vond het natuurlijk best een beetje spannend. Joost heeft een ongeneeslijke ziekte en dat is natuurlijk best wel emotioneel. Maar wat hebben we een prachtige middag gehad samen met 2 dames van Make a Wish, zijn broer Erik, zus Janneke en Jeroen.

Het begon voor Joost in de ochtend met een vliegtuig vanaf Teuge. En Joost heeft zelf gevlogen! Wat een talent! Daarna hebben ze heerlijk gegeten en in de middag kwam Joost met een Ferrari naar Deventer waar wij hem opwachten.

Eerst even kennismaken bij Parkcafe Mees op het Vogeleiland. En daarna snel aan de slag met de camera. Van portretten naar Beweging (oa Panning), allerlei creatieve oefeningen en afsluitend met een stukje straatfotografie. Om vervolgens af te sluiten in het Bergkwartier van Deventer. Met een kijkje in de prachtige Bergkerk waar ook nog eens spectaculaire muziek werd gedraaid.

Nog wat groepsfoto’s en nog een wandeling door het Bergkwartier. De dames van “Make a Wish” keken hun ogen uit hoe mooi Deventer is. 🙂

Snel weer terug richting het station, want daar werd Joost opgehaald door een snelle Tesla om vervolgens de dag af te sluiten bij Van der Valk in Deventer.

Wat een belevenis voor Joost, maar ook voor mij. Wat een mooie geweldige dag.
Dankbaar! en blij dat ik dit voor hem mocht doen. Bijgaand een aantal “Behind the Scene” foto’s van deze dag.

Jan Haitsma
maart 2022

Joost heeft een ritje gemaakt in een waanzinnig gave Ferrari
Joost een trucje geleerd om toch door gaas heen te fotograferen
Blij met de fotografie resultaten
Groepsfoto in de Bergkerk in Deventer
Artikel uit de categorie:
Fotografie

0 Reacties op "Make a Wish Fotografie middag met Joost"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos