Jan Haitsma stelt zich voor

Jan Haitsma
  | 
26 november 2020

Even voorstellen: Mijn naam is Jan Haitsma, vanaf 2005 heb ik Digidiaal opgestart met Ellis Blom. We zijn gestart in Olst met een Photoshop cursus. Inmiddels zijn we 15 jaar verder en is Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking uitgegroeid naar een cursusinstituut met een breed aanbod op het gebied van Fotografie en Beeldbewerking.

Inmiddels zijn Seher Melikoglu en ik de kartrekker van Digidiaal. Samen staan we voor kwaliteit voor onze trainingen en hebben passie voor ons vakgebied. Onze cursussen en workshops zijn informatief, creatief, kwalitatief en informeel. De cursisten voelen zich altijd op hun gemak, de fun factor is hoog en je leert er veel op een praktische manier.
Er zijn 10 trainers actief voor Digidiaal !

Photoshop, Lightroom en Luminar zijn mijn specialiteiten. Al 15 jaar mag ik deze trainingen geven. Deventer is de standplaats maar ik kom ook bij jou op locatie. Privetrainingen geef ik ook vaak. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een 1 op 1 coaching dan kom ik bij je thuis of op het werk. Heb je structuur nodig in je fotobibliotheek in Lightroom? No problem, ik los het voor je op zodat je weer inzicht hebt over al je foto’s op de harde schijf. Wil je een snelle workflow in je foto bewerking? Hoe zet ik mijn foto’s goed om voor afdrukken, op facebook of op Internet? Ik help je daarbij!

Vraag naar de mogelijkheden en neem een kijkje op onze website https://digidiaal.nl

Graag tot ziens!
Next time in de voorstelronde: Seher Melikoglu
Foto made by Seher

Artikel uit de categorie:
Trainers Digidiaal

0 Reacties op "Jan Haitsma stelt zich voor"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos