Wat zijn we geschrokken

Jan Haitsma
  | 
26 november 2020

WAT ZIJN WE GESCHROKKEN

Ja vorige week was even flink schrikken, want ik kreeg op dinsdagochtend een appje dat wij woensdag uit onze tijdelijke cursusruimte moesten vertrekken. Alles moest leeg!!Er was geen nieuwe huurder maar de eigenaar van het pand wilde renoveren.

Dus gelijk dinsdag ochtend naar Seher om het nieuws te vertellen.Wij wisten van tevoren dat het een tijdelijke noodoplossing was en als er een huurder zou komen wij er weer uit zouden moesten. Maar zo snel…….. NEE Ook waren wij al een tijd op zoek naar een geschikte ruimte, maar tot op heden konden we maar niet slagen.Direct gingen we aan de slag om een nieuwe ruimte te zoeken. Ook zijn we in Twello gaan kijken, maar mijn voorkeur ging toch uit naar Deventer. Diverse locaties zijn we langs gegaan en donderdag hebben we de knoop doorgehakt.

We hebben een mooie nieuwe ruimte gevonden! Wederom aan de Keulenstraat in Deventer. En dan ook nog eens het gebouw ernaast waar we eerst zaten.Ons nieuwe adres is Keulenstraat 10 in Deventer, op de 1e verdieping is onze ruimte! Daar gaan we ons settelen.

Vanochtend contract ondertekent en sleutels in ontvangst genomen!!En woensdagochtend en avond gelijk weer aan de slag met onze Fotografie cursus.De afgelopen dagen alles aan de kant gezet, cursussen verschoven om snel weer aan de slag te kunnen gaan. Ja, ondernemen is soms snel schakelen en stappen zetten.

We gaan naast het cursusgedeelte er ook een Fotostudio in maken. Een heuse Bohemian Daglicht studio en reguliere fotostudio. Hoe gaaf is dat! Seher gaat hier ook de Profielfoto-shoot-dagen organiseren.
Digidiaal kan weer vooruit! Eindelijk onze eigen ruimte.  Next step forward!!
Tot snel op onze nieuwe locatie!
Jan & Seher

Artikel uit de categorie:
Bedirjf

0 Reacties op "Wat zijn we geschrokken"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos