Corona Nieuws en Digidiaal aanbod

Jan Haitsma
  | 
26 november 2020

Beste cursisten, fotografen en beeldbewerkers

Heel spijtig nieuws, ook Digidiaal is gedwongen om haar cursusaanbod te verplaatsen i.v.m. het Corona virus dat heel Nederland nu platlegt. Dit betekent dat de fotografie- en beeldbewerkings cursussen en workshops in maart  niet door kunnen gaan. De nieuwe data staan nu op de website vermeld. Voor de huidige cursisten geldt: Houd de mail en Facebook in de gaten wanneer er wijzigingen komen in dit schema. .Excuses voor het ongemak, maar helaas kunnen wij nu niet anders handelen.

Wij zijn officieel nog niet onderworpen aan enige wettelijke bepalingen om ons cursus en workshop aanbod te beperken. 

Maar we willen geen onnodig risico nemen en daarom hebben we besloten om in ieder geval het huidig cursus en workshop aanbod te verschuiven naar april en verder. Hierdoor hebben we enkele cursussen en workshops moeten laten vervallen in april/mei wat ons zeer spijt.

Digidiaal houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen indien nodig aanpassingen doen in de huidige planning. Houd onsze nieuwsbrief, nieuwsblog op de website en/of Facebook in de gaten voor actuele ontwikkelingen.

Pas goed op jezelf en op je omgeving, we zien elkaar weer hopelijk bij 1 of meer van onze cursussen en workshops in het voorjaar.

Artikel uit de categorie:
Beeldbewerking

0 Reacties op "Corona Nieuws en Digidiaal aanbod"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos