Hans van de Vlekkert

Docent
Hans van de Vlekkert

Splashfotografie, Fotoworkshop Rietsnijden

Hans van de Vlekkert: ‘Elke foto vertelt een verhaal’

Hans van de Vlekkert uit Vaassen is ruim twintig jaar actief als beroepsfotograaf. Hij werkt als fotojournalist (en is daarom lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten), maar maakt eveneens bedrijfsreportages en verzorgt productfotografie voor vele opdrachtgevers.

Hans vertelt over zijn diverse portfolio: “Ik heb in al die jaren een ruime ervaring opgebouwd in het maken van foto’s binnen zeer diverse categorieën. Zo werk ik onder andere voor kranten en tijdschriften, maar ook voor bedrijven, instellingen en uiteraard voor particulieren.” De Vaassense fotograaf over zijn aanpak: “Elke foto vertelt een verhaal. Die verhalen verzorg ik graag. Creatief bezig zijn, dat vind ik na al die jaren nog steeds heel leuk. Het is iedere keer weer spannend om te zien wat het eindresultaat oplevert. Ik wil uiteindelijk dé foto maken die jouw verhaal vertelt!”

Fotocursussen en -workshops
Daarnaast geeft Hans veel verschillende fotografieworkshops en -cursussen. Zijn missie, als het daar over gaat? “Er is niets leukers dan kennis en ervaring op het gebied van fotografie over te brengen.” Tijdens de fotocursussen van Hans van de Vlekkert komen uiteenlopende thema’s aan bod. Zo kan men o.a. aan de workshop Splash Fotografie deelnemen. Deze cursussen en workshops vinden plaats in Hans’ fotostudio in het Eper buurtschap Zuuk.

Wat anderen over Hans van de Vlekkert zeggen? “Hans is naast geweldige fotograaf ook een zeer goede docent die de stof goed en helder kan overbrengen. Hij geeft handige tips en tricks waar je als cursist altijd verder mee komt. Bovenal is hij een aardig mens. Het is een aanrader om cursussen bij hem te volgen.”

Foto's van Hans

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos