Arno de Bruijn

Docent
Arno de Bruijn

Toveren met Licht en Bruidsfotografie

Meer dan 10 jaar geleden heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en heb ik de stap gezet als fulltime fotograaf (Fotostudio & Trouwdag in Beeld &) en inmiddels heb ik al meer dan 380 bruiloften en een veelvoud aan portretshoots geshoten.

Ik ben MagMod Expert, specialist op het gebied van creatief flitsen zowel OCF als On-camera en maak ook graag creatief gebruik van welke lichtbron dan ook. Ik ben grotendeels opgeleid in Amerika waar ik nog ieder jaar terugkom voor speciale workshops en classes want ook als mentor moet je blijven bijleren en oefenen. Door mijn jarenlange ervaring als professionele bruidsfotograaf ken ik alle klappen van de slecht-licht zweep en weet ik van nagenoeg iedere moeilijke lichtsituatie of saaie ruimte toch iets moois te maken. Ook ben ik al jaren mentor/coach voor het SintLucas (fotografie opleiding) en kan ik je uitdagen zonder dat je gefrustreerd raakt.

Ik ben ambassadeur van Profoto, Magmod, V-Flat World en Dedolight.

Mijn fotos zijn al meerdere keren onderscheiden met diverse toonaangevende Awards zoals diverse Master Awards en Fearless Awards en WPS Excellence Awards.

Top 3 Masters of Dutch Wedding Photography
Top 20 Wereldwijd WPS Excellence Awards
Winnaar Art of the Second Shot USA
Winnaar vakprijs Bruidsfoto Award
9x Fearless Award
21x Master Award
7x Best in Wed Award
3x Bruidsfoto Award
11x WPS Excellence Award

Foto's van Arno

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos