Seher tijgert door de Natuur

Jan Haitsma
  | 
26 november 2020

Vanmiddag op pad geweest ter voorbereiding van de Natuurfotografie workshop met Jan
Ik had niet gerekend dat ik Schotse Hooglanders tegen zou komen en daarom ook niet mijn telelens meegebracht.
Eenmaal oog in oog met die beesten was ik onder de indruk van hun robuuste imposante schoonheid. In hoeverre ze tam waren en die grote hoorns met een spanwijdte van minstens 2 meter bij gevaar of geïrriteerd door een nieuwsgierige fotograaf in strijd zouden gooien wist ik niet.
Mijn angst overwon het van mijn nieuwsgierigheid en ik tijgerde voorzichtig….wel constant met oogcontact …naderde ik the beast totdat ik een acceptabele afstand had bereikt om een goede foto te maken met mijn groothoeklens.
The beast werd wel onrustig en begon met zijn kop heen en weer te draaien…ik wilde mijn geluk niet tarten en snel een foto gemaakt en rustig weggelopen met onderstaande resultaat.

Wil je ook een keer met ons op pad?…..dat kan …a.s. zondag is er nog plek bij de Workshop Natuur- en Landschapsfotografie

Liefs Seher

Artikel uit de categorie:
Fotografie

0 Reacties op "Seher tijgert door de Natuur"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos