Workshop: Natuur-en Landschap Fotografie

Workshop
Natuur-en Landschap Fotografie

Wat ga je leren?

Tijdens de Workshop Natuur-en Landschap Fotografie gaan we met een groepje fotografen op pad en trekken het prachtige natuur in nabij Deventer/Voorst. Deze workshop is erg praktijkgericht, uitleg van de theorie vindt plaats aan het begin van de workshop en tijdens het fotograferen.

We gaan er vanuit dat je de basiskennis van fotografie beheerst. De nadruk van de workshop zal met name liggen in voorbereiding, sfeer, composities, belichting (gebruik van filters) lenskeuze en spelen met licht. Zowel landschapsfotografie als macrofotografie komen aan bod, waarbij afhankelijk van wat we tegenkomen de nadruk op een van deze twee zal liggen.

Er wordt ca. 4-5 km gewandeld.

Benodigde apparatuur:

– spiegelreflexcamera of systeemcamera– groothoek, macro, telelens.
– statief
– laarzen of waterdichte bergschoenen.

Handig:

– afstandsbediening
– grijsfilters
– grijsverloopfilters
– bij de herfstfotografie workshops: flitser en/of zaklamp

Je ontvangt tevens een zeer uitgebreide handout zodat je niet alles hoeft op te schrijven.

Na de workshop vindt er een korte nabespreking plaats over de gemaakte foto’s in een besloten FB-groep.

Tevens heeft u na deze workshop onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal cursisten. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: 

Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum of deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop. Bij slechte weersverwachtingen an workshop uiterlijk 2 uur voor aanvang telefonisch of per mail worden geannuleerd.

Schrijf je in voor een van de workshops

Natuur-en Landschap

Ochtend
77
  • voorjaar 2023
  • omgeving Zutphen
  • Tom Smit
  • 8:30 - 11.30 uur
© 2022 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos