Fotografie in Beeld en Olympus dag

Jan Haitsma
  | 
26 november 2020

Het was afgelopen weekend een druk fotografieweekend. Het begon allemaal op vrijdagmiddag bij de sneakpreview middag van Olympus bij Cameratools in Apeldoorn. Jan en Seher namen de proef op de som en gingen de nieuwe Olympus EM1 MKII testen. Marc Marsman, Tom Reuvers en Brendan de Clerq waren aanwezig met presentaties, een modellen workshop en de fotografen konden de nieuwe EM1 en diverse objectieven uitvoerig testen. Wauw! Olympus timmert flink aan de weg met hun nieuwe model. De allersnelste camera op de markt!

Zaterdag naar de Fotografie beurs “Fotografie in Beeld” in Krommenie. Een prachtige locatie maar wel koud binnen. Diverse topfotografen waren aanwezig met leuke presentaties, demo’s en workshops. Ook waren Nikon en Olympus aanwezig met stands. Erg leuk om met zoveel fotografen kennis te maken. Het was een inspirerende dag.

Ook op de zondag weer naar het westen, dit keer Alkmaar waar Olympus weer allerlei leuke workshops organiseerde. Arend Spaans, Brendan de Clerq, Tom Reuvers en alle anderen, hartelijk dank voor deze leuke dag. We hebben ons zeer goed vermaakt.

Bekijk de foto’s voor een impressie van deze dagen. (klik op een miniatuur voor grotere weergave of slideshow)
En de EM1 MKII ? Ja, die staat op mijn verlanglijstje.

Artikel uit de categorie:
Fotografie

0 Reacties op "Fotografie in Beeld en Olympus dag"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos