Digidiaal op bezoek bij AKZO NOBEL Deventer

Jan Haitsma
  | 
26 november 2020

Jan en Seher zijn vandaag bij AKZO Deventer op bezoek geweest om te fotograferen.

Een hele dag in de chemie! Het begon net voor 9 uur toen we aankwamen bij de receptie. Denk je dat je zomaar door kan lopen? Vergeet het maar. 🙂 Na het afgeven van onze ID bewijzen werden we een ruimte in gestuurd waar we een veiligheidsvideo moesten bekijken. Na 15 minuten gekeken te hebben dachten we Nu kunnen we door! Nee nee, we moesten eerst nog een toets maken. En als we die goed hadden gemaakt mogen we het terrein op. En yesssss. Beide cum laude geslaagd!!
Met helm en bril gingen we dan met al onze spullen op weg naar onze begeleiders van die dag. Majanka, Gerrit en Haimo gingen met ons mee on tour nadat we een uitleg hebben gekregen wat we moesten fotograferen. En dat was best veel.

Allerlei veiligheidssituaties moesten Jan en Seher vastleggen. Het was erg leuk om te doen. De Nikon en Olympus hebben hun best gedaan. Aan het eind nog even samen op de foto. Het was een geslaagde dag, en we zijn nog niet klaar. Nog een tweede keer op locatie als de zon schijnt.

Bedankt AKZO voor deze inspirerende en leuke dag! Ps. het eten in de kantine was ook erg lekker!

Klik op onderstaande foto’s voor een groter formaat.

Artikel uit de categorie:
Fotografie

0 Reacties op "Digidiaal op bezoek bij AKZO NOBEL Deventer"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos