Workshop Natuurfotografie 28 mei met Schotse hooglanders

Jan Haitsma
  | 
26 november 2020

Zaterdagochtend 28 mei zijn Jan en Seher op pad geweest met de cursisten in de regio van Olst.  De workshop natuurfotografie ging vorige week niet door ivm het slechte weer. Helaas moesten nu een aantal fotografen afhaken omdat ze andere verplichtingen hadden.

Met 9 fotografen gingen we op pad en hebben een erg leuke en leerzame ochtend gehad. Met als hoogtepunt aan het eind van de workshop de Schotse hooglanders en de pony’s. Prachtig in het water, helaas was het licht niet optimaal en ontbraken mooie wolkenpartijen. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben een erg leuke workshop gehad waar we nog met veel plezier aan zullen terugdenken. Bijgaand een 10 tal foto’s van deze leuke dag.

Op Facebook in de besloten groep van Digidiaal cursisten zijn meer foto’s te bewonderen.

Artikel uit de categorie:
Fotografie

0 Reacties op "Workshop Natuurfotografie 28 mei met Schotse hooglanders"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos