Avondfotografie Deventer door Seher Gedik

Jan Haitsma
  | 
26 november 2020

Gisteren op pad geweest met doel om bij de Gashaven sunsets foto’s te maken. Helaas bleef de mooie sunset verscholen achter de dikke bewolking. Ik was allleen, koud, nat..en tas rolde ook nog eens in het water en ik wilde niet met lege handen naar huis.
Omdat je met het blauw uurtje nooit de plank misslaat, plannen omgegooid en naar de Bolwerksmolen gereden. Hier 3 verschillende momenten (21.27 uur, 21.46 uur en 21.50 uur) van het blauw uurtje gepakt.

Avondfotografie in Deventer:
Wist je dat het blauw uurtje, in werkelijkheid maar een kwartier tot een half uur duurt (afhankelijk van het seizoen) en het menselijk oog deze moeilijk kan waarnemen, maar de lens van de camera deze feilloos vastlegt?

Het blauw uurtje is een periode waarbij de lucht tijdens de schemering een helder blauwe kleur krijgt en daarom vaak geliefd onder fotografen

Ik gebruik een app, waarop te zien is, wanneer, waar en hoe laat het blauw uurtje begint en eindigt. Voor de Android gebruikers, de Golden Hour en de Apple gebruikers is o.a. de Magic hour geschikt.
Uiteraard kun je ook hierop ook het gouden uurtje, sunrise/sunset, richting en tijden zien. Wil je ook een keer mee op pad met Jan Haitsma en Seher Gedik? Op 17 juni kun je mee met de workshop Avondfotografie in Deventer. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Enjoy the Deventer blue moments…

Fijne dag….Liefs S

Avondfotografie Deventer door Seher
Avondfotografie Deventer

Artikel uit de categorie:
Fotografie

0 Reacties op "Avondfotografie Deventer door Seher Gedik"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos