Workshop: Toveren met Licht – Flitsworkshop

Workshop

Wat ga je leren?

Wil je ook veel meer uit je flitsers en andere lichtbronnen halen? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken?
Dat kan met deze super gave workshop en experience voor iedere fotograaf: Toveren met Licht!

Topfotograaf Arno de Bruijn neemt je tijdens deze inspirerende en zeer leerzame workshop mee in de wereld van creatief fotografisch licht. Arno de Bruijn is wereldwijd bekend als dé specialist op het gebied van creatieve (Flits)Licht technieken en één van de gecertificeerde MagMod Trainers in de wereld. Zijn kennis op het gebied van (flits)licht en werken met Off Camera Flitsers is fenomenaal en niet voor niets is Arno naast ambassadeur van MagMod ook ambassadeur voor V-Flat World, Profoto en DedoLight.

Het werk van Arno kenmerkt zich door de mooie contrasten en perfect (flits)licht gebruik en hij heeft masterclasses gegeven op de WPPI (USA), Lowland Photo Festival (Antwerpen), MagMod Live (USA) en op de Professional Imaging (Nijkerk). Arno is altijd op zoek naar unieke, vernieuwende en creatieve beelden en tovert met één of twee lichtbronnen de meest waanzinnige foto’s tevoorschijn..

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: 

Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum of deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop. Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Het grootste gedeelte van de workshop zal bestaan uit praktijkopdrachten.

Wat heb je nodig?
Je camera met opgeladen batterijen en accu’s, de handleiding van je camera, een lege geheugenkaart en veel positieve energie.
Deze workshop is geschikt voor elke soort camera met instelmogelijkheden en vraagt geen speciale voorkennis. Enige basiskennis van hoe je je flitser moet instellen is gewenst.

Schrijf je in voor een van de workshops

Februari

Hele dag
187
  • 6-2
  • Deventer
  • Arno de Bruijn
  • 10:00 - 17:00
Incl Online Training

April

Hele dag
187
  • 24-4
  • Deventer
  • Arno de Bruijn
  • 10:00 - 17:00
© 2021 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos