Peter Lammers

Docent
Peter Lammers

Moment Design

Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart als professioneel fotograaf met een focus op concert- en theaterfotografie. In een paar jaar tijd bezocht ik honderden voorstellingen en concerten in binnen- en buitenland. Bijzondere registraties in mijn archief zijn die van Toto, Ilse de Lange, de stadionconcerten van Guus Meeuwis, het dagen achter elkaar uitverkochte Sportpaleis in Antwerpen met Belle Perez en het Dickens Festijn in Deventer.

Langzamerhand heb ik mijn focus verlegd en door het volgen van (internationale)opleidingen en workshops en ben ik mij gaan specialiseren als bruidsfotograaf. Door mijn achtergrond als concert- en theaterfotograaf kan ik als geen ander inspelen op onverwachtse situaties en ben ik gewend om te fotograferen in omgevingen met weinig licht. Mijn stijl van fotografie is ongedwongen, registrerend en romantisch

Dat wil zeggen: ik houd ervan om dingen vast te leggen zoals ze zijn zonder daarbij iets in scene te zetten. Mijn foto’s zijn spontaan, ik heb oog voor detail en werk graag met beperkte scherptediepte in een foto.

Foto's van Peter

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos