Workshop: Moment Design ‘How to keep it real’

Workshop
Moment Design – 'How to keep it real'

Workshop Moment Design door Digidiaal

Wat ga je leren?

‘How to keep it real’ bestaat uit de introductietraining Moment Design gecombineerd met de jarenlange ervaring van bruidsfotograaf Peter Lammers. Deze training is bedoeld voor fotografen die hun klanten spontaan en ongedwongen op de foto willen zetten.

• Vind je het aansturen van mensen die bij je op de foto gaan lastig?

• Loopt jouw reportage niet altijd zoals gewenst?

• Wil je altijd spontane en ongedwongen foto’s maken?

• Wil je niet na hoeven denken over mooie poses?

Dan is deze training echt iets voor jou! Peter Lammers vertelt je graag hoe hij Moment Design gebruikt om zijn klanten op hun gemak te laten zijn. Of je nu bruiloften fotografeert, zakelijke portretten maakt of alleen maar gezinnen op de foto zet. Werk je als fotograaf met mensen, dan is deze training bijzonder aan te raden.

Ik laat je zien hoe je mensen meer op hun gemak kunt laten zijn zodat ze ontspannen en als zichzelf op de foto gaan en niet langer gericht zijn op jou als fotograaf;
Ik laat je zien hoe je Moment Design bij een gezinsreportage, loveshoot, bruiloft of zelfs een individuele portretsessie toe kunt passen;
Ik laat je zien wat de voordelen zijn van Moment Design. Zowel voor jou als persoon als voor je onderneming!
Ik geef je veel stof om over na te denken. Ook de achtergrond van Moment Design is erg nuttig voor zowel je persoonlijke- als zakelijke ontwikkeling;
We gaan in de praktijk aan de slag en fotograferen een loveshoot zoals ik dat normaal ook doe in mijn werk. Vanaf nu zul je elke shoot anders aan gaan pakken!
Na een theoretische introductie gaan we op pad om een loveshoot te fotograferen. Na afloop krijg je toegang tot een besloten groep voor het uitwisselen van tips, tricks en praktische ervaringen.

Peter Lammers is fulltime en professioneel bruidsfotograaf, elk jaar legt hij tientallen bruiloften vast in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij workshops en trainingen in (bruids)fotografie en organiseert hij evenementen voor zelfstandigen in de trouwbranche. Peter woont met zijn vrouw Corine en hun drie kinderen (Maite, Julie en Vieve) in de prachtige stad Deventer.

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum of deelnemer krijgt het cursusgeld terug gestort. Prijs is incl. btw

Schrijf je in voor een van de workshops

Voorjaar 2023

Zondag
393
  • nnb
  • Deventer
  • Peter Lammers
  • 09:30 - 16:30 uur
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos