Workshop: Luminar Beeldbewerking

Workshop
Luminar AI

Wat ga je leren?

2 avonden ONLINE – Workshop Luminar Beeldbewerking. Maak kennis met LUMINAR AI! 2x 2,5 uur durende workshop. Beeldbewerking voor Beginners en Gevorderden!

Luminar is een softwareprogramma wat je eenmalig aanschaft, geen abonnementskosten, super eenvoudig in gebruik, dus zeer geschikt voor startende beeldbewerkers. Maar ook heel geschikt voor de ervaren beeldbewerker die dit programma ook als plugin kunnen gebruiken bij Photoshop en/of Lightroom. Profiteer NU door Luminar AI aan te schaffen met 10 euro korting. Klik op de button hieronder.

Wij nemen je stap voor stap mee in de opbouw van foto-optimalisatie en speciale effecten. Bij de Online workshop wordt het fotobeheer gedeelte kort besproken. Bij de klassikale versie wordt dieper ingegaan op de Bibliotheek functie binnen Luminar.
Gebruik dit programma om je foto’s net even die extra punch te geven. In deze workshop leren wij je hoe je het meeste uit dit programma kunt halen. We werken met een groep van maximaal 12 deelnemers zodat maximale aandacht naar de cursisten uitgaat en voldoende tijd is om vragen te stellen. Je ontvangt bij de Online training er een uitgebreide handleiding bij met oefenfoto’s zodat je na afloop alles rustig nog eens kan naspelen.
Groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers per workshop. Docent: Jan Haitsma

Let op: Er is ook een klassikale cursus Luminar van 3 dagdelen van 2 uur. (zie bij menu Cursussen) Hierbij ga je direct zelf aan de slag met eigen laptop en komt ook het fotobeheer uitgebreider aan de orde. (laptop meenemen mag maar is niet verplicht). De Online Video Training over Luminar AI is NU te bekijken! Zie hieronder.

Na deelname aan deze workshop houdt de service van Digidiaal niet op en heeft u onbeperkt toegang tot de besloten Facebook groep Digidiaal Platform. De groep is bedoeld om de (oud) cursisten van Digidiaal een platform te bieden waar ze elkaar kunnen inspireren, vragen kunnen stellen, tips&tricks met elkaar kunnen delen en foto’s kunnen uploaden.

Voorwaarden: 

Maximaal 12 deelnemers per cursus. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum of deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere cursus/workshop of het geld laten restitueren. Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Software:

Download de software met korting via onderstaande buttons. Gebruik de couponcode “DIGIDIAAL” voor 10 euro korting op de aanschafprijs.

Klik hier om Luminar AI te downloaden

  • Online Video training van Luminar AI voor € 39,95  Klik hier.

Schrijf je in voor een van de workshops

Online workshop

Avond
77
  • 8-3 | 22-3
  • Online
  • Jan Haitsma
  • 19:00 – 21:00 uur

Online workshop

Avond
77
  • 29-11 | 6-12
  • Online
  • Jan Haitsma
  • 19:00 – 21:00 uur
© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos