Lokale workshop: workshop straatfotografie Zwolle

Lokale workshop
Workshop Straatfotografie Zwolle

Workshop Straatfotografie door Digidiaal

Meer informatie?

We hebben alle informatie over de workshop Straatfotografie Zwolle op een rijtje gezet. Via de onderstaande link kun je meer informatie vinden over workshop, data, docent, locatie, etc. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier

Workshop Straatfotografie Zwolle

Straatfotografie is hot op dit moment, het is een van de puurste vormen van fotografie. Straatfotografie ervaring is goed te gebruiken bij andere vormen van fotografie waarbij timing, compositie en verhaal belangrijk zijn. Wil jij een start maken als straatfotograaf en vindt je het lastig om mensen op straat te fotograferen? Of ben je begonnen met straatfotografie maar nog niet echt tevreden over je resultaten? Dan is de workshop straatfotografie echt iets voor jou!

De workshop is een combinatie van een online voorbereiding, praktijk middag of avond op straat en een online bespreking van resultaten. Samen met straatfotograaf Jurgen Onland breng je je straatfotografie skills naar een hoger niveau. Tijdens de workshop krijg je als deelnemer antwoord op de volgende vragen:

  • Welke camera en lenzen zijn geschikt voor straat fotografie?
  • Welke camera instellingen kun je het beste gebruiken?
  • Welke manieren van fotograferen zijn er voor straat fotografie?
  • Zelf in de stad oefeningen aan de hand van praktische opdrachten
  • Welke manieren van foto bewerkingen zijn er voor straat fotografie?
  • Hoe selecteer je een goede foto? Hoe maak je een interessante serie?

Cursus Lightroom

Digidiaal organiseert al ruim 15 jaar cursussen en workshops. Dit doen we op het gebied van beeldbewerking en fotografie. Wil jij meer uit je digitale beeldbewerking halen? Kijk dan eens naar de de cursus lightroom. Met deze cursus leer je de optimale workflow om je foto’s goed en snel te beheren en te optimaliseren.

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos