De Lightroom Specialist: Privé cursus Lightroom bij u op locatie

Lokale cursus
Lightroom Specialist op locatie

Meer informatie?

We hebben alle informatie over de cursus Fotografie Apeldoorn op een rijtje gezet. Via de onderstaande link kun je meer informatie vinden over cursus data, docent, locatie, etc. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Privé cursus Lightroom

Je bent hier aan het goede adres, bij dé Lightroom specialist! Wil je een 1 op 1 training volgen? Is jouw fotobeheer niet overzichtelijk? Hoe zet ik nu een goede structuur op om snel mijn foto’s terug te vinden? Waar plaats ik mijn foto’s? Hoe krijg ik mijn foto’s in Lightroom? Hoe druk ik mijn foto’s goed uit? Hoe lever ik het beste de foto’s naar mijn klanten?

Zomaar een paar veel gestelde vragen van oud deelnemers. Het voordeel als ik bij jou thuis kom is dat ik het zo samen met jou inricht op jouw specifieke wensen. En ook nog eens dat je het zelf ook verder kan bijhouden op een makkelijke manier.
Maar ook kun je bij ons terecht als het gaat over foto optimalisatie. Wij leren jou een stappenplan hoe je het best jouw foto kan optimaliseren / aanpassen. Het werken met Presets, profielen, special effects en meer. Een workflow om binnen 1 minuut van een saaie foto een Wauw – foto te maken.

Prijs: 219 euro incl. btw per dagdeel van 2,5 uur, excl. reistijd-kosten à 0,50 cent per km. Met 2 personen slechts 43 euro per persoon, per uur!

Cursus Lightroom Deventer

Wil jij je beeldbewerking skills verbeteren? Wil jij orde en overzicht over je foto’s behouden? Met de cursus Lightroom Deventer leer je je skills naar een hoger niveau te tillen. In zes avonden of middagen nemen we je mee in dit fantastische pakket. Je zult alle ins en outs van Lightroom leren kennen. Aan de hand van praktische oefeningen leer je Lightroom stap voor stap kennen. Dat alles begeleid door een enthousiaste en deskundige docent.

Digidiaal beschikt over een eigen cursusruimte waarbij er voldoende parkeergelegenheid is. Aan het begin van de cursus ontvang je een eigen cursusboek, ook kun je deelnemen in de besloten Facebook groep speciaal voor de deelnemende cursisten, de cursus wordt afgesloten met een Digidiaal Certificaat. Ook na de cursus kun je ons vragen blijven stellen via de Digidiaal Platform Facebook pagina en/of zelf foto’s posten en tips&tricks met elkaar delen.

© 2024 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos