Lokale cursus: Cursus Fotografie Hengelo

Lokale cursus
Cursus Fotografie Hengelo

Cursus Fotografie Arnhem

Meer informatie?

We hebben alle informatie over de cursus Fotografie Hengelo op een rijtje gezet. Via de onderstaande link kun je meer informatie vinden over cursus data, docent, locatie, etc. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Cursus Fotografie Hengelo

De cursus fotografie Hengelo richt zicht op de beginnende hobby fotograaf. Het doel van deze cursus is om de camera beter te leren kennen en de tips en tricks leren hoe je betere foto’s kunt maken. In vijf lessen leren we je alles over digitale fotografie. En dat aan de hand van een eigen geschreven cursus handboek en onder begeleiding van een professionele en enthousiaste docent.

Na deze cursus weet je de juiste camera instellingen te hanteren en mooie composities te maken die het niveau kiekje ontstijgen. De lessen worden afgesloten met een praktijkdag fotografie waarbij we alles in de praktijk gaan brengen. Tenslotte ontvang je aan het eind van de cursus een Digidiaal Certificaat.

Cursus Lightroom

Digidiaal organiseert al ruim 15 jaar cursussen en workshops. Dit doen we op het gebied van beeldbewerking en fotografie. Wil jij meer uit je digitale beeldbewerking halen? Kijk dan eens naar de de cursus lightroom. Met deze cursus leer je de optimale workflow om je foto’s goed en snel te beheren en te optimaliseren.

© 2023 Digidiaal Fotografie en Beeldbewerking - Powered by Maatos